TIETOA MEISTÄ

ANU ROKKANEN

Seuraa Instagramissa: https://www.instagram.com/anu_rokkanen/

Meikit, kampaukset, värit ja leikkaukset. Hiustenpidennykset

Toimin unelma ammatissani luovassa työssä ihmisten parissa. Viime vuosina olen tehnyt lukuisia isoja kotimaisia elokuva- ja  tv-tuotantoja. Maskeeraussuunnittelijana pääsen kertomaan tarinoita roolihenkilöiden kautta. Lisäksi teen mainoskuvauksia, puvustuksia ja maskeja. Erilaiset työt inspiroivat aina oppimaan uutta.  Bohossa otan vastaan väri- ja leikkausasiakkaita ja teen myös meikkejä ja kampauksia. Vain luovuus ja asiakkaan toiveet rajana. Rakkaudesta lajiin:)

Varaa aika Anulle: 

045-8855092  anu.rokkanen@gmail.com


MIIA OLLULA

Seuraa Instagramissa:   https://www.instagram.com/miia_ollula/

Teen luovaa ja monipuolista työtä kauneus- ja kuvausmeikkien sekä kampausten parissa. 
Vahva osaaminen kädentaidoissa sekä taiteellisuus on tuonut kisamenestystä myös maskeerauskilpailuissa kotimaan ohella Kanadassa, Saksassa, Itävallassa ja Englannissa.
Olen päässyt toteuttamaan osaamistani monissa eri tuotannoissa tv:n, musiikin, mainos-ja lehtikuvausten parissa. mm. Tanssii Tähtien kanssa- ja Vain Elämää-ohjelmissa. Teen työtäni intohimolla ja rakkaudella!

Varaa aika Miialle:

 040-8616683    miiaollula@gmail.com

Sonja Elnahhal
Sonja Elnahhal
Jenna Leinonen
Jenna Leinonen

SATU ARVO

Seuraa Instagramissa:  https://www.instagram.com/satuarvo/

Meikit ja kampaukset

Sydämeni sykkii kauneudelle, väreille sekä ihmisläheiselle työlle. Saan työskennellä lapsuuden unelma-ammatissani, innostun jokaisen asiakkaan ja työkeikan kohdalla. Toimin erilaisissa kuvauksissa niin muoti- kauneus, että mainos ja tv puolella.

Bohossa otan ilolla vastaan myös yksityisasiakkaita.

Varaa aika Sadulle:

0400-690012     satuarvo@gmail.com
SONJA ELNAHHAL

Seuraa Instagramissa https://www.instagram.com/sonjaelnahhal/


Luovan alan ammattilainen. Olen kartuttanut vuosien kokemuksen niin hiusmuotoilijana, kuin meikkaajanakin. Olen työskennellyt Suomen lisäksi Australiassa, missä kouluttauduin myös maskeeraajaksi. Nautin siitä, että saan tehdä luovaa työtä upeiden ihmisten parissa. Teen liiketyötä ja toimin myös erilaisissa kuvauksissa mainoksista musiikkivideoihin. Tarkat leikkaukset ja erilaiset raidoitusmenetelmät ovat lähellä sydäntäni. Otan tuoliini istuvan ihmisen aina kokonaisuutena ja pyrin luomaan tyylin, joka korostaa kantajansa kauneutta. Ikuisena oppijana opiskelen myös liiketaloutta. Bohosta minut löydät noin 3:na päivänä viikossa. Minulta voit varata ajan hius- ja meikkauspalveluihin. Olet lämpimästi tervetullut!

Varaa aika Sonjalle:

044-2782098       elnahhalsonja@gmail.com

JENNA LEINONEN

Seuraa Instagramissa 

https://www.instagram.com/hairstylistjenna


Hiustenvärjäykset, leikkaukset, ekokampaamopalvelut, hiustenpidennykset sekä kampaukset ja meikit.

Olen erikoistunut suuriin muutoksiin, ja erikoisvärjäyksiin. Vaalennusprojektit ja haastavat värityöt innostavat minua. Haluan jatkuvasti kehittyä työssäni, niinpä olen laajentanut osaamistani myös kouluttautumalla ekokampaajaksi. Palveluistani löydät myös kasvivärit ja ekologisen savivaalennuksen.
Seuraan hiusmuotia aktiivisesti maailmalta, ja päivitän jatkuvasti osaamista kouluttautumalla viimeisimpiin tekniikoihin ja trendeihin. Toimin itse myös värikouluttajana Sim Finlandille.
Mikäli kaipaat jotain uutta, varaa aika niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva uusi tyyli!
Bohossa teen töitä kokopäiväisenä kampaajana ja meikkaajana.

Varaa aika Jennalle: 

p. 0400259225    hairstylistjenna@gmail.com

Boho Makeup & Hair

MEIDÄT LÖYDÄT

Uudenmaankatu 35 b 5, 00120 Helsinki
 

SOITA MEILLE

+358 40 8166461
 

KIRJOITA MEILLE

bohomakeupandhair@gmail.com

Varaa aika Timmasta

Bohon Instagram

Bohon Facebook

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!